Daj v skupno rabo
25 Omrežja Bambusa Eterično Olje Škatla za Shranjevanje Organizator DIY Zaščitna Lesene Shranjevanje Primeru Potovanja Parfum Steklenice Zaščito Posodo
Cena
€11.00 -23 %
€14.29
Dobavljivost Na zalogi

Bullet Točk:

1、Material: high-end bambusa, velikost: o 27.5*15*8 cm/10.83*5.91*3.15 v, mala mreža velikost: približno 3*3 cm/1.18*1.18 v.

2、OHRANITI ZDRAVILNA MOČ OLJA-Brez pravilno skladiščenje, svojo dragoceno eterično olje naložbe se bodo v nevarnosti, da izgubi svoje zdravilne lastnosti.Svetloba, toplota, izpostavljenosti zraku, in vlažnosti lahko kradejo proč učinkovitost vaše olja.

3、lahko imajo 24 steklenic 5ml, 10 ml, 15ml in 1 steklenico znanja eterično olje.Ročno brušeni in ročno izdelani za zaščito svoje eterično olje iz škode, ki jo sonce, in da je enostaven za prevoz, šok dokaz, in pade dokaz brez deformacij.To za shranjevanje rešitev, ki bo pomagal rešiti vaš olje naložb drugače unpreventable škodo.

4、ZAVIDLJIVEM IZDELAVE IN ELEGANTNA OBLIKA, TO JE NAJBOLJ PRILJUBLJENA ETERIČNA OLJA MOŽNOST SHRANJEVANJA-kot Nalašč za shranjevanje olja iz doTERRA, Rastlin Terapije , Mladi Živijo , in drugih priljubljenih blagovnih znamk.

5、To eterično olje škatla za shranjevanje je bila skrbno oblikovana iz naravnih high-end bambusa z močno delilniki in ima čudovite naravne konča.Ne logotipi na zgornji ali pokrov pomeni, polje se lahko obarvajo, pobarvani, ali prilagodite svojim željam.

Opis:

Material: high-end bambusa

Velikost: o 27.5*15*8 cm/10.83*5.91*3.15 v

Mala mreža velikost: približno 3*3 cm/1.18*1.18 v

Značilnosti:

OHRANITI ZDRAVILNA MOČ OLJA-Brez pravilno skladiščenje, svojo dragoceno eterično olje naložbe se bodo v nevarnosti, da izgubi svoje zdravilne lastnosti.Svetloba, toplota, izpostavljenosti zraku, in vlažnosti lahko kradejo proč učinkovitost vaše olja.

To lahko imajo 24 steklenic 5ml, 10 ml, 15ml in 1 steklenico znanja eterično olje.Ročno brušeni in ročno izdelani za zaščito svoje eterično olje iz škode, ki jo sonce, in da je enostaven za prevoz, šok dokaz, in pade dokaz brez deformacij.To za shranjevanje rešitev, ki bo pomagal rešiti vaš olje naložb drugače unpreventable škodo.

ZAVIDLJIVEM IZDELAVE IN ELEGANTNA OBLIKA, TO JE NAJBOLJ PRILJUBLJENA ETERIČNA OLJA MOŽNOST SHRANJEVANJA-kot Nalašč za shranjevanje olja iz doTERRA, Mladi Živijo, sredstev za Zdravljenje, in drugih priljubljenih blagovnih znamk.

To eterično olje škatla za shranjevanje je bila skrbno oblikovana iz naravnih high-end bambusa z močno delilniki in ima čudovite naravne konča.Ne logotipi na zgornji ali pokrov pomeni, polje se lahko obarvajo, pobarvani, ali prilagodite svojim željam.

Oznake: eterično olje bootle, bambus kvadratnih škatla za shranjevanje, primeru cigar, lesen prstan tabela, lesene krompirja shranjevanje, okno leseno, humidor cigar humidor, big bambu, folije za shranjevanje organizator, eterično olje primeru velike.

Predalčni Količina 25
Funkcija Okolju Prijazno
Oblika Pravokotnik
Uporaba Drugo
Izdelek Drugo
Specifikacija Other
Tehnika Drugo
Številka Modela Eterično olje polje
Obremenitev Drugo
Zmogljivosti Drugo
Material BAMBUS
Slog Sodobno

Napiši mnenje

Podobni izdelki