Daj v skupno rabo
EYSDON Biološki Mikroskop, 2000X Študentov Izobraževalne Znanosti Laboratoriju S 5 Kos Stekla za Mikroskope Pripravljeni Strani
Cena
€63.89 -34 %
€98.29
Dobavljivost Na zalogi

Opis Izdelka:

To mikroskopi je izdelan iz najboljših materialov in z najboljšo optika za zagotovitev, da boste dobili natančne odgovore in rešitve za vse vaše prizadevanje.V celoti prevlečena stekla, optika, vse-kovinsko ohišje z monocular glavo Vrtljiv cilj nosilec s tremi cilji.Koaksialni grobe in fine gumbi, nastavljiva roko (45° do 90°) za udobno gledanje To morajo biti osvetljeni z naravo svetlobe skozi ogledalo.Mikroskop ima trajen kovinski roko, ki je veliko vrednost.Cilj objektivi:4x, 10x, in 40xS cilj leče Osvetlitev: Brez(možnost, da se poveča električna vir svetlobe)

Paket Vključuje:

1 x Mikroskopom(Cilj Objektivi: 4x, 10x, 40xS) 1 x WF25X Okular 1 x 2X Barlow Leča 1 x 5 Kos Stekla za Mikroskope Pripravljeni Strani 1 x Telefonski Adapter 1 x Prenosni LED luči

Opomba:

Pakete, poslane iz Španije skladišča ne vključujejo pametnih kartic.Če ste um, prosim, odločite za ladje, ki od Kitajskih skladišča.1. Odstranite mikroskopom ,vinil dustcover in vse komponente iz Stiropora, obložene s kartonom .Ohrani posodo in jo uporabite za daljše shranjevanje ,za prevoz ,ali v primeru, da je mikroskop, kdaj mora biti dobavljeni .Vedno nosite mikroskop za razumevanje roko, z eno roko in dajanje drugi strani pa na podlagi znanja .Kraj mikroskopom neposredno pred vami na način ,ki omogoča udobno pogled v okular .Večina uporabnikov se bo položaj mikroskop z roko proti sebi, tako da se osredotočajo gumbi so najbolj priročno, da doseže. 2. Točka svetlobe reflektorja k virom svetlobe, kot so LED luči ali windows, tako da se uvede osvetljuje svetloba v mikroskop, da dobimo svetlo polje pogleda, (V Okularja), vendar bi se izognili neposredni sončni svetlobi, da reflektor, v nasprotnem primeru bo slepi ljudje in vplivajo na učinek tovarne (Opomba: Če lučka ne dovolj ponoči, lahko uporabite svetilko ali prenosni LED luči za dopolnitev vir svetlobe.) 3. Vrtenje poudarek gumbi vsmer, ki faze premika "proč"iz cilj leče, kot je daleč, kot je mogoče. 4. Določanje položaja osebka stran.Prenosna LED luči, pametni telefon, kartice, montažne osebkov vse so brezplačna darila, prosimo ne odpirajte za vse spore, za darove, ki so poškodovan v tranzitu, Upam, da se razumemo.

Približno 4X Okular

Na 4x cilj objektiv je ravno dizajn, ki se razlikuje od bullet oblika 10x in 40x cilj leče.Ko prejmete blago, prosim, ne verjamem, da je pokvarjen.

O reflektorji

Lahko prilagodite namestitev za vijak na rdeči krog

Uporabi Pametni telefon adapter za glavo

Ko uporabljate WF25x okular sam, prosimo, uporabite majhno kovinsko glavo Če ga uporabljate z 2X barlow leča, prosimo, uporabite veliko plastično glavo

SPLOŠNA NAVODILA ZA UPORABO

stopnje s standardno fazi posnetke .Mesto osebka, potisnite pokrov slip obrnjeni navzgor ,pod dve fazi posnetkov, ki se nahajajo na odru .Premikanje vzorec stran, dokler je osredotočen nad odprtino, ki se nahaja v sredini fazi. 5. Določanje položaja Cilja :Zavrtite nosepiece ( revolvingturret )do (najmanjša)cilj objektiv klikov v položaj, ki je v optični poti .Upoštevajte, da vsakič, ko spremenite od enega cilja objektiv na drugo morate obrniti kupolo, dokler ne zaslišite klik ,kar pomeni, da objektiv je pravilno indeksirajo optično pot. 6. Medtem ko je videti skozi okular ,vrtenje, ki se osredotočajo gumbi do primerka prihaja v ospredje .Če se slika ne prikaže v področju pogledu ,premaknite vzorcu potisnite rahlo, dokler slika se prikaže v področju pogled.

Nasveti:

1. Spreminjanje velikosti se izvede z vrtenjem z vrtenjem cilj kupolo do različnih cilj objektiv je preselil v optični poti .Vedno obrnejo kupolo, dokler ne slišite "klik",kar pomeni, da objektiv je pravilno indeksirajo .V nasprotnem primeru ,ne boste videli ničesar, če gledamo skozi mikroskop .Rahlo prilagoditev ostrino in zaslonko odprtine bo potrebno, da izostrite sliko, ko spremenite cilj povečavo.

Oznake: microscop trinocular, mikroskop 2000 x, bučko laboratorij, amscope 4x cilj, adsm201, andonstar ad407, industrijski elektronski mikroskop, preskusni laboratorij, avdio dslr, amd ryzen 5000.

Je Pametno Napravo No
množitelj 2X Barlow Leča
Cilj objektiv 4x, 10x 40xS
Blagovna Znamka EYSDON
Material Kovine
Poreklo CN(Izvora)
Okular WF25X
Teorija Biološki Mikroskop
Številka Modela 90251
Povečava Razmerje 1500X - 3000X
Drawtube Oko
Značilnosti Visoke Ločljivosti

Napiši mnenje

Podobni izdelki