Daj v skupno rabo
Ročno aluminija tesnjenje pralni hrane blaga plastična embalaža aluminijasto folijo, vrečke za tesnjenje, širine 8 mm, je Lahko natisnjen digitalni
Cena
€14.87
Dobavljivost Na zalogi

Zapiranje stroj je primeren za vse vrste plastične folije, laminirane folije in plastične folije tesnjenje; lahko se pogosto uporablja v hrani, avtohtone izdelke, sladkarije, čaj, medicine, strojne in druge industrije, trgovine, hiše, tovarne uporabite priročno, najbolj ekonomično tesnjenje opreme.

Značilnosti

Lahko se uporablja v navadnih plastičnih vrečk, splošni debeline aluminijasto folijo, vrečke, ki vsebujejo plastičnih delov papir, plastične vrečke, oblati za pralni ogrevanje čas, se lahko prilagodi glede na debelino vrečko.

Navodila

Ta stroj ni za vklop.NAPAJALNIK napajalni kabel v vtičnico, po tesnilni material debeline, prilagodite ogrevanje čas.Plastike v tesnilni površini, nato pritisnite ročaj, vezje samodejno krmili ogrevanje čas.Ko sveti lučka off, napajanje samodejno dobi končala.Po približno 1-2 sekund, sprostite ročico, pečat bolje.

Kvadratni ko dostopno točko, ki se prikaže poškodovan pečat, to je zato, ker je ogrevanje čas je predolg, bunka obrnete v nasprotni smeri urinega kazalca, skrajša ogrevalni čas.

Če žig ni močna, je to zato, ker je ogrevanje čas je prekratek.Hranite rotacijski gumb v smeri urinega kazalca, podaljšati ogrevanje čas.

Če plastične vrečke zaljubljen gume plošče, ki označuje hlajenje časa ni dovolj, se mora razširiti hlajenje čas, ko luč ugasne.Prosim, spustite ročico malo pozno.

Po prilagoditvi ogrevanje časa, ga je treba uporabiti v nespremenjeni.V stalno uporabo, ne da bi vse prilagoditve.

Stroj lahko vedno priključite napajalni kabel v električno vtičnico, ne porabijo električno energijo brez tesnjenje

Previdnostni ukrepi

Tesnilne površine morajo biti vedno čista, da se prepreči ostankov v tesnilni površini oksidacije in tako skrajšajo življenjsko dobo band in distribucije toplote.

Ne drgnite tesnilni površino z vlažno krpo.

Če je band po linijskih poškodovana, se bo to povzroči kratek stik in poškoduje grelni kabel.Torej, vsakič, ko spremenite band, preverite tesnilo v dobrem stanju.Če se poškoduje, je treba nadomestiti z novimi.

Zahteva izberite, če želite spremeniti grelni kabel ima enake specifikacije kot original band.

Prosimo, preverite gume pločevina po dolgotrajni uporabi.Ker gume ploščami je poškodovan in bo vplivalo na tesnilni kakovosti.

Obrazložitev

Stroj, zamenjava krožne upornost žice, kot je ogrevanje elemente, po katerih lahko pečat plastične vrečke, vendar so lahko rezani v oblike in izboljšanje uporabe plastičnih strojnih zmogljivosti, daje uporabnikom veliko udobja

Tehnični Parametri

Napajanje: 220V AV

Moč: 500W - 600W

Maksimalno tesnjenje dolžina: 200mm - 300mm

Maksimalno tesnjenje debelina: 0.7 mm

Maksimalno tesnjenje širina: 8 mm

Tesnjenje čas: 0.2-1.5 sekund

Teža: 3,7 kg

Pogosto so stranke ne verjamejo, da je tako majhen tesnjenje pralni kako tiskanja datum, tukaj sem unified obrazložitev: v skladu z ročico za zapiranje stroj z gume trakovi, člen je nekaj lukenj, smo vam z dobro od 0 do 9 več znakov, kot dolgo, kot si glede na svoj morali izbrati številke v luknje, obliki morate do danes.V času tesnjenje pralni tesnjenje bo lahkota naslednjo vrstico Številke na pečat.Je pregleden konkavno in konveksno kodo.Je brez barve, stranki, če je zelo veliko povpraševanje po digitalnih jasno, prosimo, previden za nakup!

Toplo Nasveti :

Iz naše stroje vedno posodabljanje, ampak morda malo ne ustrezajo vsebini,

zato prosim, ne moti, da se malo spremeni, lahko imajo različne vrste barv, če ne želite,

priznanje imajo off barvo, prosimo za razumevanje, hvala vam!

Treba ničesar odmor na vaš element z normalno uporabo, bomo popravilo ali zamenjavo brezplačno za obdobje

1 leto od datuma nakupa.

Če niste popolnoma zadovoljni z nakupom, se boste lahko vrnili za celotno vračilo kupnine

cena manj stroškov dostave roku 30 dni od datuma nakupa.

Mi lahko zagotovi svoj rezervni del s stalno ceno, ko ste nakupom tega stroja.

Kupec iz Braizl, Argentina, Čile in drugih južnoameriških območjih, upoštevajte, prosimo, da vaš DAVČNE ID, ko vaš kraj naročil, kot smo, ne more ravnati shippment brez tega.

Oznake: konzerviranje za pločevinke, enostavno vakuumske, pivo lahko lovec na fotke, pivo lahko seamer, polje fotke stroj, sac sous vide, lahko fotke stroj, lahko seamer, električni lahko lovec na fotke, haier pranje pralni.

Blagovna Znamka LUZHIGE
Embalažni material Plastični
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija tesnjenje
Uporaba Blago
Samodejno Razred Semi-Automatic
Moč (W) 500W - 600w
stanje Nova
Napetost (V) 220V
Moč 500W - 600W
Material Aluminij Zlitine
Številka Modela SF-300H-A
Certificiranje ROHS
Vrsta Zapiranje stroj
Tip embalaže Škatle
Pogon vrsta električni

Napiši mnenje

Podobni izdelki