Daj v skupno rabo
4.3" LQ043T3DX0E LQ043T3DXOE LCD za TomTom GO 620 POJDI 720 POJDI 920 LCD Zaslon plošči z zaslonom na Dotik računalnike
Cena
€9.50
Dobavljivost Na zalogi

Opis:

* Združljiv z: LQ043T3DX0E

* Velikosti: 4.3 Palčni

* 100% Testirani pred Odpremo

Opozorilo:

*Navodila za namestitev, ki niso vključeni, Smo ni odgovoren za morebitno škodo, povzročeno z namestitvijo dodatne opreme, prosimo, bodite prepričani, da veste, kako ga namestite pred ponudbo,Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

*Pravkar smo lahko zagotovimo tisti, ki ste jo prejeli, da bodo združljive s tabličnim računalnikom,

*Prosimo, NE kupiti, če ga ne sprejme, A+ razred združljiv zaslon na dotik, računalnike z različnimi flex kabel številke, kot je naš naslov/opis/foto članic iz ponudbe na trgu, hvala vam!

1.Vsak zaslon je testiran pred dostava in 100% delo;Popravilo/Zamenjavo starih, zlomljenih, krekirani,poškodovane napako zaslonu. 2.Po prejemu blaga, ne strga film, ne palico lepilo na hrbtni strani, testno stroja, najprej odstranite staro zaslon, vstavite nov zaslon in preverite, ali občutljivost je normalno.Prosimo, bodite prepričani, da poskusite pralni prvi.Preverite, ali je kakovost je v redu.Namestite znova.to je enostavno, da gorijo matične plošče in zaslon, nismo odgovorni. 3.pred povezavo test moči mora biti prekinjena ,Sicer ga bodo spali, matični plošči in zaslona enostavno.Če to ne deluje, mi ne odgovarja.

Izdelek podrobnosti:

pakiranje:

Oznake: velika stikalo, prikaz j530 samsung, zaslon lcd samsung j5 2017, gps tracker lk209b, lcd tomtom, psion teklogix workabout pro, zapestnica tomtom dotik, amg komplet za c razred, tomtom zaslon na dotik, 100 šole.


Napiši mnenje

Podobni izdelki