Daj v skupno rabo
2PCS CR2050B Avto Pnevmatike Preskusni manometer Baterije CR2050HR 3V Visoko Temperaturo, Litijeva Baterija
Cena
€9.16 -15 %
€10.78
Dobavljivost Na zalogi

2PCS CR2050B Avto Pnevmatike Preskusni manometer Baterije CR2050HR 3V Visoko Temperaturo, Litijeva Baterija

Profil Podjetja :

Časa je minilo, od leta 1996, smo bili s poudarkom na spodbujanju svetu vrhunskih baterije izdelkov in tehnologij, za več kot 20 let.

Baterija za energetsko tehnologijo je briljantno in trg se spreminja z vsakim dnem.Da bi bolje dedovanja in inovacije, ki smo jih uvozili baterije več kot 6000 število kosov na zalogi na zalogi.Izdelek uporablja kritje, vojaške, poslovne, industrijske in civilnega sektorja.

Poleg agent prodaja prvi na svetu-line znamke baterije, imamo tudi OEM, ODM izdelkov globoko obdelavo storitve, tehnologije, bolj strokovno.

Po letih raziskovanja in prakse z energijo baterije tehnologije in neprekinjeno opravljanje kakovosti, ki smo jih osvojili podporo in afirmacija veliko industriji kolegi in izjemne stranke, in so osvojili dober ugled in ugled v razvoj industrije.

Smo zelo ponosni na to in izražamo iskreno hvala!

Generalni Direktor: Joen

Nasveti:

1. Najlepša hvala za nakup naših izdelkov.Da bi zagotovili, da lahko prejme blago v najkrajšem možnem času, bomo poskrbeli za pošiljko v roku dveh delovnih dni po plačilu.

2. Ko prejmete izdelka, prosimo, uporabite to po prvotnih tehničnih pogojev, nobene škode ali nepravilne uporabe, bodite pozorni na varnost in preprečitev poškodb.

3. Če ste našli napake v izdelek, se obrnite na nas kadarkoli v roku 7 dni po prispetju blaga, bomo rešitev za vas v najkrajšem možnem času.

4. Mi ne bo odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo, ki so posledica človeške vzroke.Če ni primerna za uporabo, ki ste jo kupili, bomo povračilo za vas v najkrajšem možnem času, ne da bi vplivali drugi prodaje.Vendar tovora, ki ga nosi kupec.

5. Še enkrat, želimo izraziti iskreno hvaležnost se vam za vaše zaupanje in razumevanje.Prav tako smo vam želim zdravje in srečo in vse najboljše!

Oznake: bas baterije, 13s10p, 3v baterija, polnilnik j5 pro, baterija cr2050, baterija cell lr44, ktm litijeva baterija, ah litij baterija, ts litijeva baterija, 3v baterija litij -.

Nazivna Zmogljivost 345mAh
Vrsta Baterije Litij -
Številka Modela CR2050B
Blagovna Znamka CAMFM
Velikost other

Napiši mnenje

Podobni izdelki