Daj v skupno rabo
Veliko 3 breadboard breadboard 400 pin, povezava odbor za Arduino elektronika projekti/Rasperri Pi
Cena
€7.16
Dobavljivost Na zalogi

Povezave odbora, ki jih potrebujete za Arduino / Rasperi Pi projektov, idealen za ščipanje vaše Dupont kable in priključite senzorji in aktuatorji. 14x30 pin matriko.Samolepilni Znanja, da bi lahko pritrdite na delovno mizo in stranski priključki za pritrditev na druge plošče.Meritve: Dimenzije: 83x55x9mm.Barva: Bela.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Za nas nakupu izkušnje naših strank je zelo pomembno.Delamo vsak dan, ga izboljšati in želimo, da vašo pomoč.Zahvaljujemo se vam, da vrednosti posla kot objektivno, kot je mogoče.

VRNE

Pri nakupovanju se strinjate z našimi pogoji, tako dostave in odkupa.

Prosimo, preverite, ali element, ki ga kupujete, je tisti, ki si res želite ali potrebujete, v primeru dvoma, se lahko obrnete na nas za rešitev tega problema, je priporočljivo, da poskrbite, da pred.

V primeru, da predmet ni všeč stroški pošiljanja so na svoje.V primeru vrnitve mora biti vrnjeno s popolnoma enako, kot je bilo prejetih v originalni embalaži in z vsemi dodatki, v primeru, da ste jih vzel.

Zagotavljamo vam, da od naših objektov izdelkov, ki pridejo v odličnem stanju in popolnoma pakirani, celo tako, če med prevozom koli vpadni je nastal prosimo, pišite nam, bomo skupaj poiskati rešitev, če je mogoče.

POŠILJKE.

Vse izdelke, ki so na voljo v naši trgovini je zato, ker imamo na zalogi.Večino časa pride proizvod na isti dan nakupov.Če je prosto prosto Po navadni pošti ne moremo zagotoviti dan prihoda.

Pošiljke, na Kanarske Otoke, lahko povzroči carinske pristojbine, en teh primerih se kupec, ki nosi te stroške.

POGOJI ZA PRODAJO.

V primeru, da želite, da se ne strinjajo z nakupom morate nas vnaprej, sicer vrne, ne bodo sprejete.

To je največ 14 koledarskih dni, da se vrnete.

V nobenem primeru ne bo znesek vrne, dokler izdelek ni nazaj na naše prostore in je preverjena in potrjena.Ta znesek se odšteje od stroške dostave.

V okvarjenih elementov, bomo poslali nazaj eno enaka ali eno podobne značilnosti/paleto.V primeru borznega zloma se bomo vrnili v postavka znesek z diskontiranjem stroškov prevoza.

Vrnili so stroški, ki bremenijo kupca.

Zahvaljujemo se vam za nakup zelo veliko in upamo, da se vidimo spet kmalu.

Oznake: nanopc t4, arduino, breadboard solderless, cc2538 cc2592, breadboard, analogni raspberry pi, arduino projektov kompleti, raspberry pi, arduino starter kit, atmel programer.


Napiši mnenje

Podobni izdelki