MESTNA LEPOTILNICA

 Butični kozmetično masažni salon za dame in gospode

Sem Ana Smrekar lepotna terapevtka, kozmetičarka in maserka. V Mestni Lepotilnici svoje stranke razvajam z lepotilnimi obraznimi negami, nego nog in rok, deplicijo, masažo telesa in anticelulitnimi tretmaji. Vsaki stranki se posvetim individualno, celostno, ji rada prisluhnem po želji z njo poklepetam ob čaju ali kavici, ali pa v tišini izvajam storitev.  Stranke sprejemam po naročilu, vrata odprem tudi vsaki posebaj, saj je Mestna Lepotilnica zasebni, butični kozmetično masažni salon za dame in gospode, v Starem delu mesta. Prisrčno vabljeni. 

 
NEGA OBRAZA IN TELESA

Izvajam nego obrazo z Biodrogo, diamantni piling obraza, anticelulitni tretma telesa in druge nege s ciljnim delovanjem.

MASAŽA TELESA

Ponujam klasično masažo hrbta in telesa, refleksno masažo stopal, ki vam daje novo energijo za sproščen dan in nove izzive. 

NEGA NOG IN ROK

Za lahkoten korak in urejene nohte za vas ponujam manikiro, pedikuro in permanentno lakiranje.

DEPILACIJA

Gladka koža je danes nekaj običajnega. Z redno depilacijo se lahko znebimo dlačic za daljše obdobje.  Opravljam depilacijo nog, rok, pazduhe, bikini predela, brazilsko ter drugih predelov telesa.

DARILNI BONI 

Za posebne priložnosti lahko vaše najdražje razveselite z darilnim bonom katere od naših storitev. Če niste prepričani katera storitev bi vašemu izbranemu ustrezala, lahko podarite tudi bon v izbrani vrednosti.

IMG_0403.jpeg
 

KONTAKT

Gornji trg 11,

Ljubljana, Slovenia

info@mestnalepotilnica.si

Tel: 00 386 41 293 301

Čestitamo. Uspešno ste poslali sporočilo.